Despre

Cum a aparut acest blog?

Cum din cand in cand am pus pe pagina de facebook cate o poza cu diferite feluri de mancare preparate de mine am inceput sa primesc cereri si de retete.

Si uite asa m-am hotarat sa pun cateva retete si la dispozitia voastra, complet gratuit, fara macar vreo reclama pe site.

Doresc sa va arat pe langa gusturile fantastice obtinute, si faptul ca imaginea mancarii conteaza enorm.

Atunci cand preparam ceva trebuie sa cordam timp fiecarui detaliu, totul trebuie sa fie perfect. Cea mai gustoasa mancare neprezentata cum trebuie nu va trezi in noi nicio pofta. Pe cand daca acordam destul timp si esteticii vom fi uimiti cat de mult isi va dori oricine sa si guste din ce am preparat.

Apoi atunci cand gatim trebuie sa intelegem ca nu exista retete minune care sa scurteze timpul de procesare al mancarii si ca trebuie sa acordam destul timp fiecarui preparat.

Evident nu intotdeauna va va iesi din prima orice reteta. Nici mie personal nu imi reuseste de fiecare data perfect, pot sa apara diferite situatii. Cand se intampla asta nu putem decat zambi si sa mergem mai departe, sa o luam de la capat.

Voi reveni cu retete noi si chiar cu special guests din bucataria mea. Retetele puse de mine sunt la indemana oricui cu un dram de talent la gatit, dar si cu rabdare si indemanare.